Nyhedsmail

Kære KD’er i Viborg Kommune!

Vi har glædet os meget til at få besøg af Isabella Arendt i november. Datoen blev ændret et par gange, men nu har den seneste udvikling af pandemien gjort, at vi har været nødt til at

AFLYSE

mødet den 5. november med Isabella Arendt

Jeg håber meget at arrangementet kan gennemføres til næste år!

Ny smart hjemmeside!

Da Isabella ikke kan komme til Viborg nu, så kan vi komme til hende!

Gå ind på partiets hjemmeside på kd.dk – for eksempel her, hvor du kan finde den helt aktuelle debat!

“Skyd på formanden!” det kan man gøre på Facebook, hvor Isabella sidder og fortæller om løst og fast, og svarer på spørgsmål, som forskellige sender ind. Find linket ved at trykke (her)!

Når du kommer ind på hjemmesiden, starter en lille film, hvor vi ser Isabella på farten. Det symboliserer fantastisk godt at KD er et parti der er på vej – og på vej op!

Det kommer ikke af sig selv.

På hjemmesiden kan du finde inspiration, og svar på mange af de spørgsmål man har! Isabella udsender med jævne mellemrum nyhedsmail, og får du ikke allerede Isabellas nyhedsmails, så kan du tilmelde dig på hjemmesiden.

Vil du være med i en arbejdsgruppe?

Der er valg til kommunalbestyrelsen 16. november 2021!

Er du med på at lave en lille effektiv arbejdsgruppe, hvis formål skal være, at få KD repræsenteret i kommunalbestyrelsen i Viborg?

Vi har ikke nogen bestyrelse i Viborg Kommune lige for tiden, men der er jo ikke noget i vejen for at vi kan laven arbejdsgruppe der kan være med til at finde kandidater, finde en politik og i det hele taget bane vejen for at få indflydelse lokalt.

Alene kan man ikke æde en elefant, men er man flere, og deler man op i overkommelige bidder, så kan det lade sig gøre. Det kan være, at der er områder, som interesserer dig mere end andre. Det kunne være fint, om vi kunne få flere områder/emner belyst.

Jeg skal efter bedste evne forsøge at koordinere indsatsen. Håber der er mange, der vil være med. Kontakt mig endelig!

Viborg som frikommune på ældreområdet!

Fredag den 23. oktober – dagen efter sidste nyhedsbrev kunne man i Viborg Stifts Folkeblad læse en stor artikel om frikommuneforsøget, da statsminister Mette Frederiksen kom på besøg. I artiklen står det blandt andet:

“Viborg: – Idéen er jo, at der skal være mere tid til den enkelte ældre, og at der bruges mindre tid på dokumentation. Der skal være mere nærhed. Plads til at gå en tur eller til en støttende arm, fordi man savner sin ægtefælle. Og så må man vente med at måle BMI til en anden dag.

Sådan lød det blandt andet fra statsminister Mette Frederiksen (S), da hun torsdag besøgte rådhuset i Viborg i forbindelse med, at Viborg Kommune er udpeget som forsøgskommune, der over de kommende tre år skal gå helt nye veje i ældreplejen.

Forsøget er del af den såkaldte nærhedsreform, hvor syv kommuner stort set sætter lovgivning og egne regler til side for at gå helt nye veje på forskellige velfærdsområder.

Viborg Kommune er altså udpeget som forsøgskommune på ældreområdet, og besøget indebar møde med først borgmester Ulrik Wilbek (V) og dernæst en gruppe på 12 medarbejdere med repræsentanter fra alle faggrupper i ældreplejen fra ledelse til , sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere.

– Det har været et fantastisk godt møde og en god dialog med en gruppe af medarbejdere, der arbejder med det her område i dagligdagen. Viborg blev valgt, fordi det er en kommune med en god ledelse, og jeg har god fidus til Ulrik, og besøget her i dag har bekræftet mig i, at det var det rigtige valg, sagde Mette Frederiksen.”

Nye medlemmer!

Jeg har lige modtaget en opgørelse der fortæller at der siden 18. august er kommet ikke mindre end seks nye KD medlemmer i Viborg Kommune. Hjerteligt velkommen!

Nogen nye kom fordi de havde fået en lille opfordring, andre er gået ind på hjemmesiden og har tilmeldt sig. Kender du nogen, som du synes burde være medlem af KD i Viborg Kommune – så giv dem en lille opfordring! Du kan gøre en stor forskel!

Hvis man tegner et nyt medlem nu, skal man først betale kontingent i 2021!

En vits med morale!

Jeg er med i Vamdrup Ford A Klub, og får en masse blade fra USA. I en af den var en vittighed:

“Joe kørte ned af en vej, og møder en bil der kommer imod ham.

Selv om der var god plads på vejen tvang Joe den modkørende til at sagtne farten, og da de er ud for hinanden ruller Joe vinduet ned og råber: “Svin!”

Den modkørende blev irriteret, og holder øje med Joe i bakspejlet, mens han bander af Joe!

Så ramte hans bil grisen!”

Det kan godt være, at vi bliver sure på noget/nogen, som opfører sig mærkeligt i være øjne, men det er vigtigt ikke at fjerne fokus fra vejen/målet!

Vi har en formand der viser muskler, viljestyrke og et enestående engagement – hun fortjener hjælp og opbakning!

Jeg vil slutte med at sende de bedste KD-hilsener

Knud Gaarn-Larsen

Kontaktperson for KD i Viborg Kommune