Tradition og fornyelse

Kort referat fra formanden for Kristendemokraterne Jeppe Hedaas tale på Kjeldsø Lejren ved Ans

Det er en tradition, så længe Kristeligt Folkeparti og Kristendemokraterne har eksisteret, at der været grundlovsmøde her på Kjeldsø-Lejren, og det er en tradition, som vi vil værne om, sagde Frits Madsen fra Levring, da han bød de omkring 50 deltagere velkommen til dette års grundlovsmøde, der var arrangeret af Kristendemokraterne i Silkeborg og Viborg Kommune.

Man havde fået partiets nye formand Jeppe Hedaa til at komme og holde en politisk grundlovstale, og Jeppe Hedaa evnede i den grad at levere både politik og fornyelse.

– Det er min første grundlovstale. Jeg har forstået, at man skal tale om noget dagsaktuelt og at man skal hylde grundloven, sagde Jeppe Hedaa i sin indledning, og så gik han ellers i gang med at fortælle om kunstig intelligens, og om de muligheder og fare denne nye teknologi byder på.

– 350 topledere og forskere i USA har udsendt en skrivelse om at kunstig intelligens er lige så stor en trussel for verden som pandemier og atomkraft. Det lyder voldsomt, men jeg vil gerne minde om at vi har lært at håndtere både pandemier og atomkraft, og det forventer jeg også vi kan med kunstig intelligens, sagde Jeppe Hedaa, og han sluttede med en tale, som han havde bedt chat gpt skrive.

Efter Jeppe Hedaas tale, var der stor spørgelyst og der opstod en god debat om de tanker og ideer der bliver arbejdet med, for at få Kristendemokraterne på banen igen, hvor han trak på de erfaringer han havde fra erhvervslivet, hvor han havde været med til at vende udviklingen i fem skrantende IT-virksomheder til blomstrende og succesrige firmaer, hvor det er vigtigt at man ikke graver sig ned fortiden, men bruger de muligheder der ligger.

Vejret var enestående, og det var stemningen også da Jeppe Hedaa sluttede debatten.

Translate »