Ny bager i Frederiks klar lørdag den 1. februar 2025

Af Knud Gaarn-Larsen

Det blev til mere end 40 gode år som bagerpar i Frederiks for Lars og Iben Nielsen. Lørdag den 1. februar 2025 giver de stafetten videre til Jeppe Frederiksen, der efter bedste evne vil forsøge at træde i Lars og Ibens fodspor.

– Vi har ikke planer om at ændre på noget der kører så godt som bageriet i Frederiks, siger Jeppe Frederiksen, der og indrømmer, at der vil komme mindre ændringer efter overtagelsen, men nok ikke noget som almindelige kunder vil lægge mærke til.

F.v. Revisor Troels Margon Nielsen, Lars Trier Nielsen og Jeppe Frederiksen.

Bonkringlen og rugbrødskort er et par af de populære ting man finder hos Byens Kagemand i Frederiks, og det fortsætter, lover den nye bagermester, der lige som Lars Trier har utroligt travlt i denne tid. Jeppe Frederiksen arbejder på at finde ud af hvordan han kan drive de to bagerier sammen. Det er Vores Bager i Viborg og Byens Kagemand i Frederiks.

Bonkringlen fra Byens Kagemand sikret.

For Iben og Lars Trier Nielsen har januar måned også været mere end almindelig travl. Lars og Iben har skullet finde ud af at afslutte en hektisk og aktiv erhvervskarriere, og lægge om til en mere rolig tilværelse.

– Der skal ryddes op og ryddes ud, forklarer Lars Trier Nielsen, og så skal overdragelsen forberedes.

Reception

Det ville ligne Lars Trier særdeles dårligt at lade en anledning til fest gå fra sig, specielt når han kan glæde andre, men nu er det jo Iben og Lars selv, der sammen med den nye bager, Jeppe Frederiksen der skal fejres, og de har taget imod et tilbud fra Alhedens Borgerforening om at lægge Pakhuset til til en goddag og farvel reception søndag den 16. februar mellem 14.00 og 16.00, hvor forretningsforbindelser og byens borgere er velkommen til at sig god dag og farvel til de to bagere.

Jeppe Frederiksen har ikke umiddelbart planer om at flytte til Frederiks, og Iben og Lars har heller ikke planer om at flytte fra Frederiks, men håber at kunne finde en passende bolig i området.

Translate »